Laat een

webshop maken

door onze helden!

Gebruikerservaring

Een nieuwe webshop biedt een betere gebruikerservaring voor de bezoekers door de moderne lay-out, snellere laadtijden en een efficiëntere zoekfunctie.

Mobiele geschiktheid

Met de toenemende populariteit van mobiele apparaten, is het belangrijk om een webshop te hebben die op alle soorten schermen goed werkt en ook geoptimaliseerd is.

Verhoogde conversie

Een nieuwe webshop met een verbeterde gebruikerservaring en een doelgerichte aanpak kan de conversie aanzienlijk verhogen met bijv. een nieuwe product pagina.

Nieuwe mogelijkheden

Een nieuwe webshop biedt nieuwe mogelijkheden om producten te verkopen, zoals abonnementen, betaling in termijnen en andere verkoopmethoden.

Laat ons een

gratis

site check

uitvoeren

Laat ons een

gratis site check

uitvoeren

Laat ons uw website gratis nakijken! Als u zich zorgen maakt over de prestaties van uw huidige website of gewoon wilt weten of deze aan de laatste eisen voldoet, dan bieden wij een gratis site check aan. Onze experts analyseren uw website op gebruiks- vriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie, snelheid, veiligheid, Conversie Rate Optimization (CRO) en webdesign. Zo krijgt u inzicht in hoe uw website presteert en hoe deze kan worden verbeterd. Met ons rapport met verbeterpunten en aanbevelingen, kunt u gericht actie ondernemen om de prestaties van uw website te verbeteren.

Zo verloopt het traject

Stap 1.

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Stap 2.

Voor ontwikkeling van de webshop wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een design volledig op maat ontworpen.

Creatie & design

Stap 3.

Bij de ontwikkeling van webshop maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Stap 4.

Na de ontwikkeling van de webshop is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Optimalisatie & Onderhoud

Jouw full service
design bureau

Door onze jonge blik op de markt zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en bonuspunten die helpen je bedrijf verder te laten groeien. Ons team bestaat uit experts op verschillende vakgebieden die samenwerken om een haarfijne aansluiting op elkaar te produceren en zo alleen het beste van het beste eindresultaat levert. Ons scala aan diensten bestaat uit webdesign, webdevelopment, graphic design, huisstijl ontwerpen, branding, advertising en nog veel meer.  In het ideale scenario komen we langs elke tak binnen ons bedrijf.

Jouw full service
design bureau

Door onze jonge blik op de markt zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en bonuspunten die helpen je bedrijf verder te laten groeien. Ons team bestaat uit experts op verschillende vakgebieden die samenwerken om een haarfijne aansluiting op elkaar te produceren en zo alleen het beste van het beste eindresultaat levert. Ons scala aan diensten bestaat uit webdesign, webdevelopment, graphic design, huisstijl ontwerpen, branding, advertising en nog veel meer.  In het ideale scenario komen we langs elke tak binnen ons bedrijf.