Laat een

website maken

door onze helden!

Up-to-date uiterlijk

Een nieuwe website kan met een moderner en aantrekkelijker uiterlijk meer bezoekers aantrekken waardoor er een hogere kans is op meer conversies.

Mobiele geschiktheid

Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun mobiele telefoon om online te gaan, dus het is belangrijk dat uw website daarop geschikt is.

Hogere conversie

Een nieuwe website kan zijn ontworpen met conversie-optimalisatie in gedachten, waardoor u meer leads of verkoop kunt.

Verbeterde SEO

Een nieuwe website kan zijn ontworpen met SEO in gedachten, waardoor uw website beter wordt gevonden in zoekresultaten.

Laat ons een

gratis

site check

uitvoeren

Laat ons een

gratis site check

uitvoeren

Laat ons uw website gratis nakijken! Als u zich zorgen maakt over de prestaties van uw huidige website of gewoon wilt weten of deze aan de laatste eisen voldoet, dan bieden wij een gratis site check aan. Onze experts analyseren uw website op gebruiks- vriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie, snelheid, veiligheid, Conversie Rate Optimization (CRO) en webdesign. Zo krijgt u inzicht in hoe uw website presteert en hoe deze kan worden verbeterd. Met ons rapport met verbeterpunten en aanbevelingen, kunt u gericht actie ondernemen om de prestaties van uw website te verbeteren.

Zo verloopt het traject

Stap 1.

Tijdens een kickoff bekijken we samen jouw belangrijkste doelen, behoeftes en wensen maar natuurlijk ook die van de eindgebruiker. Deze insights nemen we mee en verwerken we in de volgende fase in het ontwerp.

Strategie

Stap 2.

Voor ontwikkeling van de website wordt altijd gestart met een concept en ontwerp. Hier worden de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarbij wordt een passend ontwerp gekozen. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een design volledig op maat ontworpen.

Creatie & design

Stap 3.

Bij de ontwikkeling van websites maken wij ten alle tijden gebruik van de allernieuwste software. Deze software wordt bepaald aan de hand de vereisten. Dit zodat jouw website zo goed mogelijk presteert. Tijdens de ontwikkeling wordt er een testomgeving gebruikt welke altijd bereikbaar en bij te houden is. Dit zodat jij altijd weet hoe de zaken er momenteel voor staan.

Development

Stap 4.

Na de ontwikkeling van de website is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van geavanceerde caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij alle problemen met de oplossing.

Optimalisatie & Onderhoud

Jouw full service
design bureau

Door onze jonge blik op de markt zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en bonuspunten die helpen je bedrijf verder te laten groeien. Ons team bestaat uit experts op verschillende vakgebieden die samenwerken om een haarfijne aansluiting op elkaar te produceren en zo alleen het beste van het beste eindresultaat levert. Ons scala aan diensten bestaat uit webdesign, webdevelopment, graphic design, huisstijl ontwerpen, branding, advertising en nog veel meer.  In het ideale scenario komen we langs elke tak binnen ons bedrijf.

Jouw full service
design bureau

Door onze jonge blik op de markt zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trends en bonuspunten die helpen je bedrijf verder te laten groeien. Ons team bestaat uit experts op verschillende vakgebieden die samenwerken om een haarfijne aansluiting op elkaar te produceren en zo alleen het beste van het beste eindresultaat levert. Ons scala aan diensten bestaat uit webdesign, webdevelopment, graphic design, huisstijl ontwerpen, branding, advertising en nog veel meer.  In het ideale scenario komen we langs elke tak binnen ons bedrijf.